Wile 78-viljankosteusmittari

419.00 (sis. alv 24%)

Viljankosteusmittarit nyt etuhintaan Wile-kiertueen ajan 👌

Wile 78 on uuden sukupolven erittäin tarkka, murskaava mittari, jossa on asteikot yli 20 eri vilja- ja siemenlajille. Mittaustulos saadaan nopeasti, alle 20 sekunnissa.

Kätevä, kompakti koko

Wile 78 on kompaktin kokoinen mittari, jota on helppo kuljettaa mukana mittauskohteissa mittarin mukana tulevassa kantolaukussa. Mittarin näytekoko on pieni, joten sillä on kätevä tehdä myös sadonkorjuuta edeltäviä mittauksia.

Käteen sopivaksi muotoiltu korkki tekee käytöstä miellyttävää ja korkin avulla on helppo annostella oikea määrä näytettä mittariin. Mittarin karkaistut jauhinterät ovat kestävät ja pitkäikäiset.

Erittäin tarkka mittaustulos

Murskaavalla mittarilla päästään analysoimaan mitattavan jyvän tai siemenen kosteus pintaa syvemmältä. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun kuoren paksuus vaihtelee lajikkeesta ja kasvuolosuhteista riippuen tai kun hyvin kosteita jyviä kuivataan nopeasti, jolloin jyvän keskustaan saattaa jäädä vielä kosteutta, vaikka jyvän ulkopinta olisikin jo kuiva.

Pakkauksessa on mukana:

  • mittari
  • kantokahvallinen laukku
  • paristo
  • pehmeä puhdistusharja
  • kova puhdistusharja
  • käyttöohje

Mittausalue vaihtelee viljoittain ja markkina-alueittain 4 ja 44 % välillä. Viljoille tyypillinen alue on 9–37 % ja öljykasveille 5–28 %. Mittaustuloksen toistettavuus: ±0,5 % varastointikosteudessa normaalilaatuisella viljalla huoneenlämmössä.

Wile 78-viljankosteusmittari
419.00 (sis. alv 24%)
Scroll to Top