Wile 200-viljankosteusmittari

519.00 (sis. alv 24%)

Viljankosteusmittarit nyt etuhintaan Wile-kiertueen ajan 👌

Wile 200 mittaa nopeasti ja tarkasti viljan kosteuden, hehtolitrapainon ja lämpötilan. Lisäksi se opastaa sinua saavuttamaan mahdollisimman tarkkoja mittaustuloksia, jolloin ali- tai ylikuivaamisen mahdollisuus pienenee. Mittaustuloksen saat nopeasti, jopa 7 sekunnissa!

Tarkka ja luotettava mittaustulos

W200-mittarissa on monia muita viljamittareita selkeästi suurempi näytekoko. Suuren näytekoon ansiosta saat kerralla kattavamman otannan mitattavasta viljasta eivätkä esimerkiksi yksittäiset vihreät jyvät vääristä tulosta. Helppokäyttöinen, selkeällä ja valaistulla näytöllä varustettu mittari opastaa käyttäjää ja mahdollistaa luotettavat mittaustulokset myös kokemattomampien mittaajien käyttämänä.

Mittari tasaa painokompensaatiolla viljalajien sisäisiä lajike-eroja ja kausivaihtelusta johtuvia jyvän rakennevaihteluja.

Mittaa myös hehtolitrapainon

Kosteusmittaustuloksen lisäksi W200 näyttää joka mittauksella myös senhetkisen hehtolitrapainon: et tarvitse enää erillistä hehtolitrapainovaakaa.

Erinomainen käyttömukavuus

Wile 200 -mittaria käyttäessäsi et tarvitse voimaa: täytä vain mittarin päälle kiinnittyvä läpinäkyvä pudotin, vapauta vilja mittakammioon ja tasaa näyte mittarin patentoidulla näytteentasaajalla. Ylimääräinen vilja jää siististi mittakupin ympärille muotoiltuun kaukaloon.

W200:lla mittaaminen on myös nopeaa: mittari ei vaadi puhdistusta mittausten välillä, kuten esimerkiksi murskaavat mittarit.

Pakkauksessa on mukana:
  • mittari
  • laukku ja kantohihna
  • paristot
  • USB-kaapeli
  • käyttöohje

Mittausalue vaihtelee viljoittain ja markkina-alueittain 1 ja 38 %:n välillä. Viljoille tyypillinen mittausalue on 5 – 30 % ja öljykasveille 2 – 25 %. Mittaustuloksen toistettavuus: ±0,3 %-yksikköä varastointikuivalle viljalle.

Tärkeää! Wile-mittarin vilja-asteikot on laadittu vastaamaan mahdollisimman hyvin yleisiä vakioviljalaatuja. Viljan ominaisuudet voivat kuitenkin vaihdella esimerkiksi poikkeavien kasvuolosuhteiden tai uusien lajikkeiden takia. Tästä syystä suosittelemme, että puintikauden alussa tarkastat aina, että mittarisi lukemat käsillä olevalla viljalaadulla vastaavat käyttämäsi viljavastaanoton uunikokeen lukemia. Ota aina useampia näytteitä ja käytä tuloksena niiden keskiarvoa.

Wile 200-viljankosteusmittari
519.00 (sis. alv 24%)
Scroll to Top