KOEAJA PIENKUORMAAJIA NIVALAN KONEKAPINA TAPAHTUMASSA 5-6.5.2023

KOEAJA WEIDEMANNIT NIVALAN KONEKAPINA TAPAHTUMASSA 5-6.5.2023

Monitoimiset Hoftrac-koneet

Kompakti rakenne, matalalla oleva painopiste, pieni kääntösäde ja mittava suorituskyky – ominaisuudet, joista Hoftrac-sarjat tunnistetaan ja jotka yhä edelleen määräävät koneiden menestyksen. Hoftrac-koneet suoriutuvat jokaisesta työtehtävästä vaivattomasti ja ovat lisäksi nopeita, joustavia ja turvallisia – Hoftrac on aina käyttövalmis.

Sähköinen, päästötön ja tuttuun tapaan innovatiivinen.

CO2-päästöt, melu ja nokihiukkaset rakennuksissa – ne ovat menneisyyttä! Täysin sähköisesti toimiva 1190e työskentelee paikan päällä täysin päästöttömästi ja selkeästi hiljaisemmin. Näin suojataan sekä kuljettajaa että arvokkaita eläimiä. Myös naapurit ilahtuvat, kun käytät tällaista konetta! Tämä aihealue on Weidemannilla jo perinne: jo vuodesta 2015 olemme menestyksekkäästi valmistaneet sarjatuotantona täysin sähköisesti toimivia Hoftrac-pienkuormaajia.

Monet asiakkaamme ovat jo valinneet edellä mainitut edut eivätkä enää halua arjen askareissaan luopua näistä koneista. Uuden 1190e-mallin myötä Weidemann tarjoaa myös ohjaamollisen version – ihanteellinen käyttöön ympäri vuoden. 48 voltin litiumioniakku on saatavissa kolmena eri tehokkuutena, jotta toiminta- ja latausajat voidaan mukauttaa optimaalisesti juuri sinun käyttötarkoituksesi mukaan.

Tervetuloa!

kysy tarvittaessa lisää Jukalta

Jukka Nousiainen

Työkonemyynti

044 543 9561
Scroll to Top