Karjatilavastaava Saija

Tutustu Saijaan

karjatilavastaava, Saija Lämsä

Reinikaisen asiantunteva tiimi vahvistui entisestään uudella karjatilavastaavalla.

Saija työskentelee pääasiassa rehu- ja kivennäismyynnin parissa, tehden myös ruokintasuunnitelmia ja tilakäyntejä, joissa hän kuulostelee ja kartoittaa tilojen tarpeita.

Taustoiltaan Saija tuntee niin tekniikan kuin maatalouden. Häneltä löytyy kokemusta erilaisten prosessien ja laitteiden parista, kuten myös tilatyöntekijänä, lomittajana sekä asiantuntijana ruokinnan- ja tuotannonohjauksessa.

Maataloustieteiden opinnot Helsingin yliopistolla ovat tuoneet Saijan nyt kokonaan maatalouden pariin. Hän on tähän mennessä työskennellyt mm. sikojen, kanojen ja lampaiden parissa, mutta lypsy- ja emolehmät ovat lähimpänä Saijan sydäntä.

Vapaa-ajalla Saijan aika kuluu musiikkiharrastusten, kuten viulunsoiton ja laulamisen, sekä villasukkien neulomisen, sienestyksen ja marjastuksen parissa. Viimeiset 12 vuotta kesät ovat kuluneet myös suojalkapalloa pelaten.

Ottakaahan yhteyttä, jos ja kun tulee mieleen asioita, niin jutellaan ja kehitellään yhdessä niitä eteenpäin. Lantmännen Agro -kauppiailla on uusi Kauppiaalta pellosta ruokintapöytään -konsepti, joka vahvistaa asemaamme kokonaisvaltaisissa ruokintaratkaisuissa rehukaupassa.

Tilakäynneillä tunnistamme navettojen kehitysmahdollisuudet ja tarjoamme räätälöidyt ratkaisut jokaisen tilan tarpeisiin ja tuotantoon.

Ota yhteyttä Saijaan ja sovi tilakäynti!

Saija Lämsä puh. 0445458757

saija.lamsa@lantmannenagro.fi

Kasvinsuojeluaineiden ennakkoaika! - tilaa ajoissa, niin säästät

Medax Max

Medax Max on askeleen edellä olevaa uutta kemiaa viljojen kasvunsäätöön.

Medax Max sopii kaikille viljalajeille ja on tehokas ratkaisu myös viileisiin oloihin. Medax Max vaikuttaa nopeasti ja pitkäkestoisesti kahden tehoaineensa ansiosta.

Priaxor

Priaxor on laajatehoinen ja pitkävaikutteinen tautiaine kaikkia viljojen merkittävimpiä tauteja vastaan.

Sillä on sekä ennaltaehkäisevä että taudin etenemisen pysäyttävä parantava vaikutus. Priaxoria voidaan käyttää kevät- ja syysvehnällä, kevät- ja syysohralla, kauralla, rukiilla ja ruisvehnällä.

Tooler

Tooler on tehokas pienannosaine kaikille viljoille. Erittäin hellävarainen viljelykasveille. Tehoaa hyvin saunakukkaan ja mataraan.

Hyvät tankkiseosmahdollisuudet, myös hukkakaura-aineiden kanssa. Joustava. Tehokas pienannosaine leveälehtisten rikkakasvien torjuntaan kevät- ja syysviljoilta sekä apilattomien nurmien suojaviljoilta.

Terpal

Terpalilla on joustava käsittelyajankohta. Terpal on rekisteröity ohralle, vehnälle, rukiille ja ruisvehnälle.

Tehoaineet imeytyvät lehtien ja korren kautta kasviin. Mepikvattikloridi ja etefoni vaikuttavat kasvissa synteeseihin ja kasvin luontaisten kasvuhormonien määrään, jolloin kasvista tulee lyhyempi ja tukevampi.

Zimaco-Pro

Zimaco-PRO on ekologinen ja tehokas lehtilannoite, jota voidaan käyttää kaikille viljelykasveille, etenkin viljoille ja nurmelle.

Zimaco-PRO on premium-lehtilannoite, joka on valmistettu alkaliparistoista erotellusta ja puhdistetusta sinkistä ja mangaanista sekä kierrätetystä kuparista. Tuote on kelatoitu biohajoavalla IDHA:lla, joka parantaa sen imeytyvyyttä, säilyvyyttä ja tankkisekoitettavuutta.

Mixin

Mixin on tehokas ratkaisu nurmien rikkatorjuntaan, sillä se torjuu luotettavasti yleiset rikkakasvit kuten hierakat, suolaheinät, leinikit ja voikukan.

Viljoilla Mixin on hyvä tankkiseoskumppani pienannosaineille laajentamaan tehoa sekä resistenssin muodostumista ehkäisevän fluroksipyyrin ansiosta. Mixin soveltuu myös syysviljojen tankkiseoksiin, sillä se toimii myös viileässä.

Roundup Powermax

Roundup Powermax 10 kg rikkakasvien torjunta-aine.

Roundup Powermax on ennenäkemättömän väkevä glyfosaatti, joka on 100% väkevämpää kuin perinteiset nestemäiset glyfosaatit.

Tuotteen sisältämä kiinniteteknologia koostuu kationisesta ja ionittomasta komponentista sekä ammoniumsulfaatista. Yhdessä nämä aineet takaavat glyfosaatin imeytymisen haastavissa oloissa, kuten viileässä ja kuivassa.

Sateenkesto yksivuotisia rikkoja torjuttaessa saavutetaan jopa tunnissa.

Tuomas

Tervetuloa ostoksille!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jussi (maatalousmyynti):
044 545 8000 Nivala
Jukka (maatalousmyynti):
044 545 8553 Nivala
Jere (viljakauppa):
044 545 8233 Nivala
Jukka N. (työkoneet)
044 543 9561 Nivala
Saija (karjatilavastaava)
044 545 8757
Tuomas (kauppias):
044 545 8547 Nivala
Eero (maatalousmyynti):
044 545 8528 Haapajärvi
Risto (maatalousmyynti):
044 592 3964 Haapajärvi
Markku (maatalousmyynti):
044 545 8226 Reisjärvi

Scroll to Top